Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

 
Generelle oplysninger

PartyPartnere.dk

Syvhøjvænge 77

2625 Vallensbæk
info@partypartnere.dk
Tlf. 31 274 274


Betaling
På PartyPartnere.dk kan der betales med Mobile Pay, og Dankort, Visa Dankort og Mastercard.
Der er /er ikke forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. 

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra PartyPartnere.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.


Levering
Medmindre du opfylder kravene for fragtfri levering, skal du betale fragt for at få dine varer leveret. 

Fragtprisen starter ved 41,- DKK inkl. moms.

Der er fragtfri levering ved køb over 599,00 DKK inkl. moms.


Leveringstiden er som nedenstående:

  • Lagervarer: 1-2 dage.
  • Ikke-lagervarer: Afhængigt af leverandører i ind- og udland

Vi leverer kun til brofaste øer i Danmark. Ved levering til ikke-brofaste øer kan PartyPartnere.dk levere mod forudgående aftale. Der vil, ved levering til ikke bro-faste øer, eventuelt opkræves et yderligere fragtgebyr. Dette beregnes på den enkelte ordrer.


Der skal i øvrigt forventes en forlænget leveringstid til ikke-brofaste øer.

Afhentning
Det er muligt at afhente bestillingen selv efter nærmere aftale.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på PartyPartnere.dk.


Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  • har modtaget din vare
  • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives skriftligt via den online kontaktformular på vores hjemmeside.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Du kan heller ej fortryde ved ikke at afhente dine varer.

En uafhentet pakke i Pakkeshop eller på erhvervsadressen anses ikke som værende en del af 14 dages fortrydelsesret. Såfremt du ønsker at benytte dig af de 14 dages fortrydelsesret, så skriv endelig en mail til os på info@partypartnere.dk.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

OBS: Det er vigtigt, at du sender din pakke MED omdeling. Vi modtager/afhenter IKKE pakker uden omdeling!

Din varer skal sendes retur til

PartyPartnere.dk

Syvhøjvænge 77

2625 Vallensbæk


Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, som du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.


Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde aftalen.

Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi forbeholder os retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, bedes varen sendes til:
PartyPartnere.dk

Syvhøjvænge 77

2625 Vallensbæk


Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse herom til info@partypartnere.dk og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Dette kan dog kun finde sted mod forudgående aftale.

Bemærk venligst: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamation)
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på PartyPartnere.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.


Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
PartyPartnere.dk

Syvhøjvænge 77

2625 Vallensbæk

Mærk pakken: RETUR


Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og at få en kvittering for afsendelse.

For at du kan indgå aftale med os på PartyPartnere.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn (for- og efternavn)
Adresse
Postnummer og By
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.


Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik): Personoplysningerne registreres hos PartyPartnere.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.


Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Alle medarbejdere hos PartyPartnere.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige hos PartyPartnere er Thomas Celik-Skorá, stifter & direktør.

Oplysninger afgivet til PartyPartnere.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mailadressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos PartyPartnere.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til PartyPartnere.dk via e-mail til info@partypartnere.dk.

Klageadgang
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Skulle vi mod forventning ikke kunne blive enige om en løsning sammen, har du mulighed for at klage til Forbrugerklagenævnet ved køb på over 800 DKK. Du kan se mere på www.forbrug.dk. I visse tilfælde vil en tvist skulle løses ved en almindelig domstol.

Ovenstående handelsbetingelser er gældende for ethvert køb foretaget enten via hjemmesiden, de sociale medier ved direkte salg.